Pozsonyi torna

  nyomtatási kép


A körmendi kézilabdás lányok Galamb István vezetésével kiválóan szerepeltek a közelmúltban, Pozsonyban megrendezett nemzetközi tornán.
A körmendi lányok hat mérkõzést játszottak, ebbõl hármat mindjárt az elsõ napon. Jól képzett ellenfeleket kellett legyõzniük ahhoz, hogy az elsõ három helyezést eldöntõ küzdelemnek is részesei lehessenek. Az utazás fáradalmai, az elsõ nap késõ estébe nyúló kemény csatái és izgalmai bizony elfárasztották a 12-13 éves lányokat. A második nap elsõ mérkõzésén még látszottak a bágyadtság jelei, de a lelkesedés és az edzõ határozott utasításai eredményessé tették a játékot. A csoportmérkõzéseket a második helyen zárták. Az utolsó napon a fináléban a harmadik helyért vívott küzdelemben legyõzvén ellenfelüket a bronzérmet szerezték meg.          
Vidám arcok, mosolygó szemek, boldogan körbetáncoló lányok, akik - mint a nagyok - a harmadik helyért járó kupa átvételét követõen, az ünneplés tetõpontján a (gyerek)pezsgõt bontó Pista bácsi köré sereglettek. Akik ennek részesei lehettek, életre szóló élménnyel gazdagodtak. Ott és akkor jó volt körmendinek lenni, jó volt kézilabdásnak lenni, jó volt körmendi kézilabdásnak lenni Vidám arcok, mosolygó szemek, boldogan körbetáncoló lányok, akik - mint a nagyok - a harmadik helyért járó kupa átvételét követõen, az ünneplés tetõpontján a (gyerek)pezsgõt bontó Pista bácsi köré sereglettek. Akik ennek részesei lehettek, életre szóló élménnyel gazdagodtak. Ott és akkor jó volt körmendinek lenni, jó volt kézilabdásnak lenni, jó volt körmendi kézilabdásnak lenni!

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000