Bratislava

  nyomtatási kép
 
Bratislava Winter Cup
 
Pénteken kora reggel játszotta a körmendi csapat az első mérkőzést , melyet 20:7 arányban megnyert egy könnyű ellenféllel szemben .Délután két híres csapat következett a lányoknak. Először a KOKA Varazdin csapatát verték 11:9 arányban, majd a torna leghíresebb csapatát a HYPO NO Wien-t verték lányaink 15:14 arányban. A 4. mérkőzésen botrányos bírói vezetéssel, szándékos csalások sorozatával büntették a csapatunkat a helyi sportiskolával  szemben mely ezek után félbe is szakadt.
A szerencse nem mellénk állt és rosszabb gólaránynak köszönhetően a csoport harmadik helyét szereztük meg és így a 7-9 helyért játszatunk.
Az 5. mérkőzésen ismét egy Szlovák csapat és a bíró következett,az eredmény 8:7 lett az ellenfél javára. Az utolsó mérkőzésen nagy örömünkre már nem Szlovák csapattal játszottunk. Ellenfelünk a Szekszárd csapata (a korosztály egyik legjobb magyar csapata) volt és egy rendkívül izgalmas mérkőzésen 18:17 arányban nekik kedvezett a szerencse.
Elégedettek lehetünk lányaink eredményével, különösen a HYPO NO Wien, VARAZDIN és a Szekszárd elleni mérkőzésen játszottak nagyon jól. Külön öröm számunkra,hogy a bécsi csapatot csak a lányaink tudták megverni.

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000