Szivacskézilabda

  nyomtatási kép
Szombathelyi és nádasdi sikerrel zárult a hagyományos Farsang-kupa szivacskézilabda-torna.
 
A vasvári Kardos László Általános Iskola és a Körmendi DMTE kézilabda-szakosztálya közös szervezésében két korosztály számára rendeztek szivacskézilabda-tornát Farsang-kupa néven. Üde színfolt volt, hogy a több mint száz kisiskolás, valamint szüleik, hozzátartozóik zsúfolásig megtöltötték a sportcsarnokot. Az 1996/97-es születésűek 2x10 perces, körmérkőzéses versenyén hat gárda mérte össze tudását, köztük több ígéretes tehetséget is szerepeltetve. A győzelmet a Szombathelyi Sportiskola együttese szerezte meg a Nádasdi Általános Iskola és a Körmendi DMTE csapata előtt. A legjobb kapus Sipos Cintia (Nádasd), a legjobb játékos Baksa Adrien (Vasvár) lett. A gólkirálynői címet Szecsődi Vivien (Szombathely), a legjobb körmendi játékos címet Doktor Doroti érdemelte ki.
 
Az 1998-as születésűeknél a három gárda szintén körmérkőzést vívott. Végeredmény: 1. Nádasdi Általános Iskola, 2. Körmendi DMTE, 3. Kardos László Általános Iskola, Vasvár. A legjobb kapus Horváth Edina (Körmendi DMTE), a gólkirálynő Lisztes Fruzsina (Vasvár) lett, míg a legjobb hazai játékosnak Katona Kittit választották.
 
 

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000