Mit lehet tenni a csaló birók ellen?!?!

  nyomtatási kép

Most már valamit tényleg kéne tenni azok ellen a bírók ellen, akik csalnak a mérkőzéseken!
Mindenki tévedhet, ez természetes dolog, de amikor gyermek- meccsen csalnak és a gyerekek sírnak a jogtalan ítéletek miatt, akkor ezekkel az aljas emberekkel valamit kellene tenni.
Én ilyen mérkőzés után pszichológushoz küldeném, és eltiltanám a gyermekektől őket, mert nem oda valók!
Ezek az "emberek", akik a gyermekek szórakozását teszik tönkre ily módon, szándékosan, mit keresnek ezen a pályán??!!
A felnőtt korú játékosok az ilyen csalást valamilyen szinten fel tudják dolgozni, de a gyermekekben ez hosszú időre nyomot hagy.
Van valakinek ötlete?


Tervben van egy citrom díj megalapítása az oldalon . Itt azok a bírók kerülnek névszerint a listára akik szerintünk nem állnak a helyzet magaslatán , szándékosan csalnalk a mérkőzéseken vagy is nem oda valók! Itt nem a rossz napot kifogó, mindkét fél ellen egyformán vétő, hanem sorozatosan egyik csapat ellen látványosan fújó bírókról van szó.

 

Két mérkőzés ahol nem a tudás döntött!

 

Ifi: Körmendi DMTE- KK Ajka 

 

Vezette: Bódis József, Bohár László

 

 A 25. percben, 15:14-es hazai vezetésnél  a  körmendi edző piros lapja után a mérkőzés félbeszakadt. 

 A körmendi edzõ többször kérte a játékvezetõket, hogy tisztességgel végezzék az irányítást úgy, mint a felnõtt mérkõzésen, de õk lezseren vették feladatukat.

- Felháborító ítéletekkel borzolták a nézõk és a csapat kedélyeit (kettõs láb: nincs ítélet!, lerántás: nincs ítélet!, kórházba szállított körmendi lány: nincs ítélet!)


Ifi: Alsóörsi SE -Körmendi DMTE 27: 26 (14: 10)

 

Vezette: Horváth Miklós Péter, Lipót Gyula

 

Gyenge első félidő után egy harcosabb gárda jött ki a második félidőre. 2:10-es rohammal a 47. percben már ők vezettek 4 góllal. Innen a játékvezetők vették át a mérkőzés irányítását. A hazai pálya durván lejteni kezdett, ezt körmendi edző nem tudta elviselni, piros lappal jutalmazták. Az utolsó percben lőtt hazai gólra már nem tudtak válaszolni. Elszomorító, ha egy mérkőzést nem a két csapat tudása dönti el. A sírva levonuló lányok hétvégéjét tették tönkre.

                                Rendes Gyula

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000