Szép siker született a XIII. Arany János Kézilabda tornán, Szentgotthárdon.

  nyomtatási kép

 

Három csapattal indult a körmendi DMTE egyesület és hazahozott egy arany és egy bronzérmet, valamint szerzett egy negyedik helyezést. Olyan csapatok skalpjait gyűjtötte be, mint a Cornexi Alcoa, dunaújvárosi Sportiskola és a szombathelyi sportiskola.

A 98-as csapatnak ez volt az első igazi megmérettetése, és mérkőzésről mérkőzésre jobban játszottak. A bronztalálkozón már parádéztak és 16:1-e győzték le a szombathelyi lányokat. Kimagasló teljesítményt nyújtott Varga Réka a kapuban (aki elnyerte a korosztály legjobb kapusa címet) , a 31 gólt dobó Rendes Viktória és a nádasdi kölcsönjátékos, Molnár Réka.

A 97-es csapatnak sajnos csak a negyedik helyezést sikerült megszerezni, de őket is dicséret illeti, hiszen a csapat több tagja részese volt a 96-os sikernek is.

A 96-os csapat erőn felül teljesített és minden mérkőzést megnyert. Senki nem tudta őket megszorítani sem!  A torna gólkirálya Gerencsér Vivien lett 56 góllal. Csiszár Ramóna a kapuban nyújtott fantasztikus teljesítményt, volt olyan mérkőzés ahol 7db hétméterest is hárított! Végig védte a 97-es és a 96-os találkozókat és ámulatba ejtette a nézőket. Gódor Mihály az osztrák válogatott másod edzője is méltatta Ramóna tudását. Sajnos kiskapusunkat komoly sérelmek érték, de még ezek után is tudta vállalni a kapuskodást és az utolsó mérkőzésen csodálatos védéseivel szétzúzta a dunaújvárosi sportiskola önbizalmát. Itt szeretnénk köszönetet mondani a szentgotthárdi Tigrisek edzőjének (a torna főszervezőjének) Kozma Gábornak, hogy mindent megtett az ominózus eset orvoslására és személyesen is meglátogatta a kapus kislányt!

 Mindenki megpróbálta a legjobb formáját nyújtani, küzdöttek egymásért és a győzelemért. Ki kell emelni még a támadómunkában Doktor Dorotit és a védekezésben Szőcs Fannit, Cser Kittit és Szarvas Terézt.

Jó volt ezen a két napon Szentgotthárdon lenni és lányainkat küzdeni, hajtani és  örülni látni! Örök emlék lesz a gyerekek, edzők és szurkolók számára az eredményhirdetés utáni örömtánc! Jövőre is ilyen szereplést várunk lányainktól!

Természetesen ez a szép eredmény nem jött volna létre a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola és az edzők kitartó munkájuk nélkül.

                                                                Gyu

TAO





1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000