Körmendi Dózsa MTE- Sárvári Fürdő Kinizsi 38: 38 (19:22)

  nyomtatási kép

Körmendi Dózsa MTE- Sárvári Fürdő Kinizsi    38: 38 (19:22)

Magyar Kupa mérkőzés

Körmend, 50 néző

Vezette: Bencsik, Pánczél

 

Körmend: Vízvári, Vincze V., Tóth B. 8/2, Vincze N. 5, Kovács, Szoták 5, Kiskós 15

Csere: Bertai Anett (kapus), Horváth B. 2, Pataki 1, Horváth Tímea 2

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 3 ill. 1

2 perc: 4 perc ill. 0 perc

Hetes: 2/2 ill. 11/10

Kizárás 1 ill -

 

A hétvégi bajnoki vereséggel a háta mögött vágott neki a magyar kupa mérkőzésnek a körmendi csapat. Jó jelnek számított, hogy Vízvári Tímea kapus a csapat rendelkezésére tudott állni.

A mérkőzés első félideje a hazaiaké volt (17. perc 13:9), de ezután rákapcsolt az NB II-ben kitűnően vitézkedő Sárvár és a vendégcsapat 3 gólos előnyt szerzett. Ráadásul a félidő végén megítélt időntúli szabaddobás után Szoták Martina, a körmendiek átlövője a végleges kiállítás sorsára jutott.

A második félidőben is hatalmas iram jellemezte a mérkőzést. Felváltva estek a találatok, izgalmasnak ígérkezett a hajrá. A körmendi lányok nagyot hajráztak úgy, hogy az utolsó 6 percben nem kaptak gólt, viszont háromszor is eredményesek voltak, így döntetlen lett a megyei rangadó végeredménye.

Mivel a két csapat közül a Körmend játszik alacsonyabb osztályban, a kiharcolt döntetlen - a továbbjutás szempontjából - a hazai csapat részére jelentett sikert.

 

Varga Andrea: Szoros, jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. Örülök annak, hogy a második félidőben a CSAPAT el tudta viselni Szoták Martina hiányát. A mai mérkőzésen küzdeni akarásból a pályán lévők, szurkolásból pedig a kispadon ülők vizsgáztak jelesre.

 

Hajrá Körmend!

 

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000