Körmend-Zalaszentgróti KC 28-25

  nyomtatási kép

Körmendi Dózsa MTE- Zalaszentgróti KC    28: 25 (10:13)

NB III-as kézilabda bajnokság

Körmend, 50 néző

Vezette: Fancsali, Rédei

 

Körmend: Bertai A., Vincze V., Tóth 3/1, Horváth 8/3, Vincze N. 5, Szoták 7, Kiskós 5

Csere: Szabó K.(kapus) Kovács D.

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 3 ill. 1

2 perc: 8 perc ill. 8 perc

Hetes: 5/3 ill. 5/4

 

Az első hazai bajnoki mérkőzését az ellen a zalaszentgróti csapat ellen vívta a Körmend, akikkel idegenben nagyon szoros találkozót játszottak és csak 1 gólos győzelmet sikerült ősszel az ellenfél otthonában kicsikarni.

A mérkőzés elejét jól kezdték a hazaiak, aztán görcsössé, idegessé és kapkodóvá vált a játékuk, így a vendégek akarata érvényesült. A félidő végéig magabiztos játékkal 3 gólos előnyt sikerült kiharcolnia a zalaszentgróti csapatnak, melyhez nagyban hozzájárult a hazaiak bizonytalan játéka. .

A második félidőben aztán rákapcsolt a körmendi alakulat, védekezést váltott és - az első félidőben még hiányzó - gyors gólokkal sikerült felzárkóznia a több sérülést szenvedő vendégcsapat mellé. A félidő felére aztán a feljavult és megnyugodott támadójátéknak köszönhetően 3 gólos előny alakult ki a két csapat között, mely a mérkőzés végéig megmaradt.

 

Varga Andrea: A labdajátékokkal kapcsolatos régi igazság, hogy amíg a fejekben nincs rend, addig a mérkőzés teljes időtartama alatt pályán sem várható egyenletes, jó teljesítmény. Ellenfelünk ma kihasználta bizonytalanságainkat, de szerencsére a második félidőben szerzett gyors gólok eldöntötték a mérkőzés végkimenetelét, és ha nehezen is, de megszereztük a két bajnoki pontot.

 

Hajrá Körmend!

TAO

1%


KEDVES SZÜLŐK, TÁMOGATÓK,SZIMPATIZÁNSOK!


Egyesületünk a Körmendi DMTE jogosult az 1%-okra, amelyeket Önök adózáskor ajánlhatnak fel. Ezzel is szeretnénk  gyesületünk körülményeit javítani. Ezek a kisebb-nagyobb összegek óriási jelentőséggel bírnak, tényleg sokat segíthetnek szakosztályunknak.
 

KÖSZÖNETTEL VÁRJUK ADÓJUK 1%-ÁT! KÉRJÜK EGYESÜLETÜNKET JELÖLJÉK MEG KEDVEZMÉNYEZETTKÉNT!
 

Szervezet neve:  Körmend DMTE

Szervezet címe: 9900 Körmend Sport utca 1.

Adószám: 19893369-1-18

Bankszámlaszám: 72100275-11059479-00000000