Bratislava

2006-02-06 10:17:15


 
Bratislava Winter Cup
 
Pénteken kora reggel játszotta a körmendi csapat az első mérkőzést , melyet 20:7 arányban megnyert egy könnyű ellenféllel szemben .Délután két híres csapat következett a lányoknak. Először a KOKA Varazdin csapatát verték 11:9 arányban, majd a torna leghíresebb csapatát a HYPO NO Wien-t verték lányaink 15:14 arányban. A 4. mérkőzésen botrányos bírói vezetéssel, szándékos csalások sorozatával büntették a csapatunkat a helyi sportiskolával  szemben mely ezek után félbe is szakadt.
A szerencse nem mellénk állt és rosszabb gólaránynak köszönhetően a csoport harmadik helyét szereztük meg és így a 7-9 helyért játszatunk.
Az 5. mérkőzésen ismét egy Szlovák csapat és a bíró következett,az eredmény 8:7 lett az ellenfél javára. Az utolsó mérkőzésen nagy örömünkre már nem Szlovák csapattal játszottunk. Ellenfelünk a Szekszárd csapata (a korosztály egyik legjobb magyar csapata) volt és egy rendkívül izgalmas mérkőzésen 18:17 arányban nekik kedvezett a szerencse.
Elégedettek lehetünk lányaink eredményével, különösen a HYPO NO Wien, VARAZDIN és a Szekszárd elleni mérkőzésen játszottak nagyon jól. Külön öröm számunkra,hogy a bécsi csapatot csak a lányaink tudták megverni.