Bajnoki (ifi)

2006-10-23 15:34:48


Ifi: Körmendi DMTE- KK Ajka  

 

 A 25. percben, 15:14-es hazai vezetésnél  a  körmendi edző piros lapja után a mérkőzés félbeszakadt. 

 

Botrányos vezetés mellett félbeszakadt a Körmend-Ajka ifjusági mérkõzés 2006.10.22-én!


Elõzmények:

- A Körmend-Ajka felnõtt mérkõzésen szoros I.félidõ mellett a rendkívül kifáradt Ajka 10 gólos vereséget szenvedett.

- Következett az IFI mérkõzés, melyen ugyanezek a kifáradt ajkai játékosok léptek pályára a körmendi kipihent IFI-s játékosokkal szemben.

Következmény:

- Az elfáradt ajkai játékosok védekezésül nem tudtak mást tenni, mint lerántani az ellenfél játékosait.

- A bírói páros képtelen volt feladata elvégzésére, s tehetetlenségében szabálytalanságok sorozatát nézte el az ajkaiaknak.

- A körmendi edzõ többször kérte a játékvezetõket, hogy tisztességgel végezzék az irányítást úgy, mint a felnõtt mérkõzésen, de õk lezseren vették feladatukat.

- Felháborító ítéletekkel borzolták a nézõk és a csapat kedélyeit (kettõs láb: nincs ítélet!, lerántás: nincs ítélet!, kórházba szállított körmendi lány: nincs ítélet!)

Végeredmény:

- A két játékvezetõnek nem volt érdeke, hogy mérkõzés sportszerûen érjen véget, szándékuk volt a nézõk és a körmendi edzõ bosszantása, illetve hogy mihamarabb befejezõdjön a találkozó, és õk a pénzük felvétele után gyorsan utazhassanak haza!!!


Konklúzió:

Szégyenteljesnek tartjuk, hogy ott, ahol az eredmény nem számít, csak a játékot kedvelõ fiatalok hódolhatnak szenvedélyüknek, akkor két ilyen felnõtt milyen jogon teszi tönkre a szurkolók és a játékosok örömét??!!

Erre van szüksége a magyar kézilabdának??!!

Rendes Gyula