Egerszegi Kézilabda Klub - Körmendi Dózsa MTE 32:38 (15:17)

2010-10-17 23:16:10


Egerszegi Kézilabda Klub - Körmendi Dózsa MTE   32:38 (15:17)

NB III-as kézilabda bajnokság

Zalaegerszeg, 50 néző

Vezette: Miksó, Vida

 

Körmend: Bertai Anett, Bertai Alexandra 1, Tóth B. 3, Horváth T. 3, Vincze N. 6/2, Szoták 14/1, Kiskós 8  

Csere: Vincze V. 2, Doktor D. 1, Kovács

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 3 ill. 1

2 perc: 14 perc ill. 16 perc

Hetes: 7/5 ill. 5/3

 

A körmendi lányok, ismét hiányzókkal utaztak a hétvégi mérkőzésre, ami már megszokottnak számít a csapatnál. Sérülések és munkahelyi elfoglaltság miatt többen nem tudtak a csapat rendelkezésére állni.

A mérkőzés első félideje igazi rangadó volt, felváltva estek a gólok, de a vendégek a félidőig megtartották 2 gólos előnyüket. A második félidőben sem változott a játék képe, a sok kiállítás miatt mindkét oldalon villant egy-egy piros lap. A körmendi csapat irányítóját - Horváth Tímeát - már a második félidő elején kiállították egy erősen vitatható bírói ítélet következtében. Ennek ellenére jól tartotta 2 gólos előnyét a körmendi csapat, melyben nagy része volt Szoták Martinának. Az 50. percben végre nagyobb fokozatra kapcsolt a vendégcsapat és a hazaiak hibáit kihasználva egy 7:0-s sorozattal a körmendi csapat bebiztosította idegenbeli győzelmét. Örömteli, hogy ez már a második olyan mérkőzése a csapatnak, ahol sikerült pótolni egy második félidő elején piros lappal kiállított játékost úgy, hogy a mérkőzésnek ebben a szakaszában döntötte el a csapat a 2 pont sorsát.

 

 

Varga Andrea: Eleinte a nem megfelelő helyzetkihasználással segítséget nyújtottunk az ellenfélnek a szoros eredmény megtartásában. A második félidőben a pályára lépő serdülőkorú Vincze Virág nagyon hasznos és jó játékot nyújtott, de a szintén serdülő Doktor Doroti is élt a kapott lehetőséggel és góllal mutatkozott be első felnőtt mérkőzésén.

 

Hajrá Körmend!