Körmendi Dózsa MTE- Balatonboglári SC 36: 21 (20:9)

2010-10-31 21:26:56


Körmendi Dózsa MTE- Balatonboglári SC   36: 21 (20:9)

NB III-as női kézilabda mérkőzés

Körmend, 50 néző

Vezette: Hegyi, Mesterházi

 

Körmend: Vízvári, Bertai Alexandra 1, Tóth B. 7/3, Vincze N. 9, Horváth T. 2, Szoták 4, Kiskós 8

Csere: Bertai Anett (kapus), Horváth B., Pataki 4/1, Vincze V. 1

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 2 ill. 2

2 perc: 2 perc ill. 2 perc

Hetes: 5/4 ill. 2/2

 

Az ünnepi hétvégén az eredeti sorsolás szerint Balatonbogláron lett volna bajnoki mérkőzés, de a tavaly még NB-II-ben szereplő bogláriak csarnokában megtartott rendezvény miatt a vendégek a pályaválasztási cserét kértek.

A nagy rangadónak induló találkozót hatalmas irammal kezdték a körmendi lányok, melynek eredményeként 6:0 állt az eredményjelzőn, viszont a vendégek csak a 12. percben tudták bevenni először a hazaiak kapuját. Továbbra is a hazai lányok akarata érvényesült a pályán, így a félidőben 11 gólos előnnyel és mindössze 9 kapott góllal térhettek pihenőre.

A második félidő elején sem változott a játék képe, a hazaiak magasabb fordulatszámon pörögtek. A félidő második felében aztán már felváltva estek a gólok, de a vendégek így is csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

 

Varga Andrea: Elégedett vagyok a mutatott játékkal, az első félidőben különösen a védekezésünk állt jól össze, amelyhez Vízvári Tímea jó kapusteljesítménye is hozzájárult. Ezt a formát jó lenne átmenteni a következő mérkőzésre, akkor ugyanis a tabella élmezőnyében helyet foglaló Mesztegnyő csapata érkezik Körmendre.

 

Hajrá Körmend!