Kaposvári KSE - Körmendi Dózsa MTE 35-41

2011-03-20 20:18:10


Kaposvári KSE - Körmendi Dózsa MTE   35: 41 (20:18)

NB III-as kézilabda bajnokság

Kaposvár, 50 néző

Vezette: Baranyai N., Baranyai Zs.

 

Körmend: Bertai Anett, Vincze N. 7, Tóth B. 5, Horváth T. 9 , Kovács D. 6, Szoták M 9, Kiskós K. 6

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 2 ill. 2

2 perc: 4 perc ill. 4 perc

 

Elkezdődött a bajnokság a Körmendi Dózsa MTE kézilabdás lányainak is. Az első fordulóban máris egy idegenbeli rangadóval kezdtek a listavezető Kaposvár otthonában. Ráadásul Varga Andrea nem számíthatott Németh Anitára aki térdműtéten esett át, illetve Vízvári Tímeára, aki munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni.

Nehezen indult a mérkőzés és jobbára a hazaiak kezében volt az irányítás, a vendégek csak kapaszkodni tudtak az eredmény után. Ennek eredményeként 2 gólos kaposvári vezetést mutatott az eredményjelző 30 perc játék után.

A második félidő elején aztán nagy fordulatot vett a mérkőzés menete. A körmendi csapat. felgyorsította játékát és nem csak kiegyenlített, hanem pontos és eredményes támadásokkal percről-percre növelte a különbséget a fáradó hazaiakkal szemben. A második félidő remek játékát mutatta, hogy a körmendiek többször is emberhátrányból lőttek látványos gólokat és a jó játékának köszönhetően fontos két pontot hozott el idegenből a körmendi alakulat.

 

Varga Andrea: Nagyon örültem, hogy az első félidő akadozó játéka után a lányok fejben is felnőttek a mérkőzés fontosságához és igazi "csapatként" küzdötték végig a második félidőt. Több jó felnőtt teljesítmény mellett fontos megemlíteni, hogy a pályára kerülő serdülő korú játékosok -Bertai Anett kapus és Kovács Dóra beállós -  remek játékot mutattak a felnőttek között, ami biztató lehet a további mérkőzésekre nézve.

 

 

Hajrá Körmend!