Vonyarcvashegy SE - Körmendi Dózsa MTE 7:28 (1:11)

2011-05-01 16:14:09


Vonyarcvashegy SE - Körmendi Dózsa MTE   7:28 (1:11)

NB III-as kézilabda bajnokság

Vonyarcvashegy, 50 néző

Vezette: Benkőné, Sebőkné

 

Körmend: Szabó K. (kapus), Doktor D. 3, Tóth B. 4, Horváth T. 4, Kovács D. 2, Bokor K. 5/1, Kiskós K. 5

Csere: Cser K. 5/3

Edző: Varga Andrea

 

Sárga lap: 2 ill. 1

2 perc: 4 perc ill. 0 perc

Hetes: 2/1 ill. 10/4

 

A körmendi lányok a soron következő bajnoki mérkőzésüket nem várták túl jó előjelekkel. A csapat idén érettségiző tagjai, illetve testvéreik ballagás miatt nem tudtak Varga Andrea edző rendelkezésére állni. A körülmények nem voltak megszokottak, mivel a betonos pálya mellett még az időjárás is kedvezőtlen volt. A bemelegítés alatt végig szakadt az eső, amely szerencsére a mérkőzés kezdetére elállt, de a pálya nedvessége miatt a labda és a talaj is elég csúszóssá vált.

A sok hiányzó miatt 3 serdülő korú játékos is helyet kapott a kezdő sorban. A lányok már az első félidőben eldöntötték a két pont sorsát, hisz a hazaiak első góljukat a félidő utolsó másodperceiben szerezték hétméteresből, míg a körmendiek 11-szer voltak eredményesek. A második félidőben sem változott a játék képe és a körülményekre való tekintettel még inkább megérdemelte az idegenben szerzett két pontot a körmendi csapat.

 

Varga Andrea: Öt stabil kerettag nélkül utaztunk a mérkőzésre, melyet ráadásul betonos pályán játszottunk. Külön öröm, hogy a felnőttek mezőnyében Cser Kitti is meglőtte első góljait - szám szerint ötöt. A fiatalabb játékosok tudták, hogy mi a mérkőzés tétje, ezért köszönöm a megfelelő hozzáállásukat.

 

Hajrá Körmend!